Concurs de infracțiuni, la numai 21 de ani: a furat o mașină, a condus fără permis, era beat „muci” și a provocat un accident. Apoi a fost arestat de polițiști

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Titlul inițial (15.10.2020): Nu avea permis și era beat „muci”, dar asta nu l-a oprit să urce la volan și să mai și provoace un accident

În seara zilei de 14 octombrie, un tânăr de 21 de ani, din județul Bacău, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o alcolemie de 1,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, tânărul fiind cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

UPDATE

În seara zilei de 14 octombrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din județul Bacău, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o alcolemie de 1,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul condus fusese sustras de cel în cauză, acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea tânărului pentru 30 de zile, începând cu data de 17 octombrie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.