Compania Webasto sprijină proiectele Universității „Aurel Vlaicu”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un proiect al Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Educațională prinde contur cu ajutorul companiei Webasto.

Centrul de resurse educaționale integrate pentru copii proveniți din medii defavorizate a primit din partea companiei  22 PC-uri, videoproiectoare și alte echipamente IT care vor face parte din dotarea centrului.

Studenții facultății alături de asistenți sociali, psihologi, profesori și psihopedagogi vor derula aici activități remediale pentru copiii defavorizați.

„Este un proiect care vine în sprijinul comunității locale, care oferă șansa la educație celor care sunt privați, din diferite motive, de beneficiile serviciilor educative. Mulțumim Companiei Webasto pentru că ne sprijină proiectul și avem încredere că împreună putem face lucruri bune pentru societate” a precizat decanul facultății, prof.univ.dr Alina Roman.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.