Compania de Apă va lucra, vreme de mai multe zile, la rețeaua de alimentare din Micălaca. Calitatea apei poate scădea până la „spălarea” rețelei

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 25 ianuarie – 30 ianuarie 2023, în zona pasajului rutier care se construieste peste calea ferată Arad- București, în cartierul Micălaca, vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de apă din zonă.

Rețeaua de alimentare DN 800 a fost nevoie să fie relocată din cauza lucrărilor la pasaj iar în perioada menționată se vor face legăturile în cămine ale noilor conducte.

Deși, atât în timpul, cât și la finalizarea lucrărilor, se vor executa mai multe operațiuni de golire sub presiune a rețelei (operatiuni de spălare), totuși e posibil ca apa să prezinte, pentru o scurtă perioadă de timp, modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea.

Compania de Apă Arad prezintă scuze utilizatorilor afectați pentru disconfortul creat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.