Compania de Apă face apel către arădeni: „Nu aruncați șervețelele umede în toaletă!”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Șervețelele umede aruncate în toaletă produc periodic blocaje în funcționarea la parametri optimi a sistemului de canalizare. În primele săptămâni ale anului, echipele Companiei de Apă Arad au intervenit la zeci de adrese pentru a desfunda canalizarea. În timpul intervențiilor, angajații CAA au îndepărtat cantitati foarte mari de șervețele umede din canale.

Compania de Apă Arad atrage din nou atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă servețelele umede pentru sistemul de canalizare. Toate tipurile de șervețele umede, atât cele pentru igiena mâinilor cât și cele pentru igiena intimă sau cele destinate bebelușilor, trebuie aruncate în coșul de gunoi. Acestea nu se dizolvă în apă și ajung să se depună pe conducte, blocând funcționarea stațiilor de pompare ape uzate.

Compania de Apă Arad va interveni de fiecare dată când sunt constatate disfunctionalități.  Utilizatorii sunt primii și cei mai afectați de această situație si de aceea, Compania face un nou apel : e strict interzis a se arunca în vasul de toaleta orice alte materiale, în afară de hârtia igienică.

În caz de nevoie, dispeceratul canal al Companiei de Apă Arad poate fi apelat de luni până duminică, între orele 7.00- 23.00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.