Compania de Apă execută lucrări la „Uzina nr. 2”, iar o mulțime de localități ar putea avea probleme cu apa potabilă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad anunță că în perioada 04 decembrie 2023– 15 decembrie 2023, se vor executa lucrări de reparații și întreținere la instalațiile electrice din cadrul Uzinei de Apă nr. 2.

În timpul acestor lucrări există riscul ca, pentru scurte intervale de timp, presiunea apei potabile să fie scăzută sau furnizarea apei potabile să fie oprită în municipiul Arad și localitățile care sunt alimentate cu apă potabilă de la Uzina de Apă nr. 2. (Sânleani, Livada, Zimandul Nou, Zimand Cuz, Andrei Saguna, Sofronea, Sânpaul, Simand, Horia, Fântânele, Zădăreni, Călugăreni, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Frumușeni, Aluniș, Bodrog, Sâmbăteni).

„Compania de Apă Arad prezintă scuze pentru eventualul disconfort creat și  recomandă utilizatorilor să își asigure o rezervă de apă pentru consum și menaj”, mai transmit cei de la Compania de Apă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.