Compania de Apă Arad face precizări cu privire la perioada de citire a apometrelor

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad a venit în sprijinul asociațiilor de proprietari care au solicitat ca emiterea facturilor să se facă în a doua jumătate a lunii. Astfel,  datorită implementării noului program de citire a contoarelor, pentru asociațiile de proprietari din municipiul Arad a rezultat un decalaj al perioadei de citire în luna ianuarie 2021 față de luna decembrie 2020. (respectiv în luna ianuarie contoarele s-au citit mai târziu cu 2 săptămăni decât în mod obișnuit, cu precădere în cartierul Micălaca). Din această cauză, factura a fost emisă pe o perioadă mai mare de timp, valoarea acesteia fiind mai ridicată decât de obicei.

Compania de Apă Arad precizează încă o dată că s-a facturat consumul înregistrat de contoare și citit de angajații Companiei, astfel, perioada de consum fiind mai mare, a rezultat o valoare crescută a facturii. Aceasta a fost singura soluție pentru a putea organiza un program de citire lunară a contoarelor. O dată cu următoarea factură, situația va reveni la normal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.