Comisia de Protecția Copilului și Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap intră în vacanță la mijlocul lunii decembrie

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ca în fiecare an, în luna decembrie, cele două comisii își întrerup, temporar, activitatea.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că atât Comisia pentru Protecţia Copilului Arad, cât și Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, se întrunesc în ultima ședință din anul acesta care va avea loc pe data de 17 decembrie 2020.

Pentru a preîntâmpina orice neplăcere cauzată persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/evaluare în grad de handicap și astfel încât să se respecte termenele prevăzute de lege pentru soluţionarea acestora, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, dar funcționează în regim online, documentele putând fi transmise către DGASPC Arad și prin intermediul serviciilor sociale din primăriile din județ sau prin poștă, cu confirmare de primire.

A fost stabilită și data în care cele două comisii se vor reuni începând cu anul viitor. Prima ședință a Comisiei pentru Protecţia Copilului Arad și a Comisiei Județene de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Arad din anul 2021 a fost fixată pentru data de 07 ianuarie 2021.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.