Colindători la I.P.J. Arad, în prag de sărbătoare

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această săptămână, holurile Inspectoratului de Poliție Județean Arad au răsunat de vocile colindătorilor care ne-au călcat pragul.

În acest an, poate mai mult ca în alții, vocile micilor artiști au sunat mai puternic, colindele fiind auzite de toți polițiștii din clădire.

„Peste 80 de copilași ne-au convins, prin cântecele lor, că au fost cei mai cuminți, pentru ca Moșul să fie și mai darnic cu ei, în seara de Ajun”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Dar Moșul cel blând și bun a luat legătura cu polițiștii arădeni din vreme, astfel că fiecare colindător a primit un mic cadou.

Sărbătorile sunt prilej de bucurie pentru toți copiii, mici și mari, un moment prielnic pentru a ne bucura de toate lucrurile bune și frumoase din viață.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.