Cod Galben de vânt puternic în aproape jumătate de țară. Este vizată și o parte a județului nostru

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Meteorologii au emis în această dimineață o avertizare de tip Cod Galben, care vizează jumătate din țară, incluzând aici și o parte a județului Arad. Avertizarea face referire la intensificări ale vântului și este valabilă de marți, de la ora 10:00, până miercuri, la aceeași oră.

Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul menționat, în nordul Crișanei, în Maramureș și Dobrogea, în nord-estul și estul Munteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Moldova, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…60 km/h.

La munte, vântul va avea viteze de 70…80 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali rafalele vor fi de 90…100 km/h.

Notă: Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…50 km/h, vor fi marți (6 februarie) local și în restul teritoriului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.