Circulația de pe Câmpul Liniștii va fi deviată, din cauza unor lucrări

Sursă imagine: Google/maps

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 08 – 15.12.2023, circulația va fi deviată de pe strada Câmpul Liniștii, în vederea executării lucrărilor de reparații a părții carosabile, în zona trecerii la nivel cu liniile de cale ferată.

Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil aceasta solicitare precizându-se în avizul emis de către aceasta și rutele de circulație alternative.

În timp ce locuitorii de pe str. Livezilor nu vor fi afectați de această deviere având legătură pe str. Agricultorilor, riveranii de pe str. Câmpul Liniștii, vor putea să intre pe stradă dinspre Cartierul Vlaicu, fiind blocată doar bucla ce face legătura cu str. Livezilor.

Pentru traficul ușor se va utiliza str. Poetului, iar traficul greu va fi deviat pe centură, autostradă, str. Pădurii și str. Cocorilor.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții primăriei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.