miercuri, 19 iunie, 2024

Cine va cânta anul acesta pe scena de la Bulci Fest

Distribuie articolul

Organizatorii „Woodstock-ului românesc”, așa cum este cunoscut festivalul de la Bulci, au intrat în febra pregătirilor pentru ediția din acest an, care va avea loc în zilele de 2 și 3 august pe pajiștea de lângă Castelul Mocioni.

E perioada creionării bugetului, a telefoanelor date în stânga și în dreapta și a negocierilor cu artiștii. Deși mai mult până în august, organizatorii au dat publicității o parte dintre numele care vor urca pe scena Bulci Fest în 2024. Este vorba despre: Mircea Baniciu & Band (Teo Boar și Vladi Cnejevici), Ducu Bertzi, Bodo (Proconsul) & Jul Baldovin, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Dinu Olărașu, Mircea Bodolan, Didina Curea, Cristian Buică, Daniel Julean & Nicoleta Brola dar organizatorii promit și alte suprize.

„Mă bucur că reușim și în acest an să oferim publicului un program de calitate, care nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor celor care iubesc acest festival unic în țară”, a spus Orlando Toader, unul dintre organizatori.

De remarcat, că festivalul de la Bulci este un exemplu pozitiv de parteneriat public – privat, care durează de 16 ani, organizatori fiind Primăria Bata, ziarul NewsAr.ro și florăria Laura Flowers, cu sprijinul mai multor societăți comerciale arădene și al Centrului Cultural Județean Arad.

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

  1. ORICE TARG DE MITITEI DEVINE FESTIVAL CU LĂUTARI LA CHITARĂ, CU ACELEASI REPERTORII DE 45 ANI. Nu dau nume de lăute ca se simt lautarii pe chitare. A aparut o noua tehica la chitara: țambalagiul pe strune. Adica Zdranganitorul NICU ALIFANTIS SPUNEA RASPICAT SI EDUCATIV. Am aceeasi voce la toate cantecele mele, chiar scimband ritmul si tonalitatea, dar e aceeasi voce. Atunci folosesc jocul pe fiecare coardă și instrumente diverse: ulele, chitara cu corzi de plastic, chitara country etc. IMPORTANT! FIECARE TARG CU LAUTARI LA CHITARA, ARE ACEEASI RETETA PARASTASICĂ, FARA A FI EDUCATIVA PRIN MESAJ-GLAS NERĂGUȘIT-MELODIE FREDONABILĂ DUPĂ RECITAL. DEJA FOLKUL A DISPARUT DIN 19985 DE CAND ORI A ADUS TRUPĂ ORI NU A MAI CREAT, decat NICU ALIFANTIS, CARE A RECUNOSCUT CA NU FACE DOAR FOLK, ASA CUM AU ZIS SI MORTII DORU SI VICTOR. NICI VALI NU FACEA FOLK. MUZICA USOARA DIN LĂUTA PE BURTĂ UMPLE FOȘTII FOLKIȘTI. JALNIK!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți