Cinci tineri din Pâncota s-au îmbătat și vreme de două zile au făcut „tămbălău”. Chemați de mai multe ori să-i liniștească, polițiștii le-au făcut dosar penal

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Cinci tineri din Pâncota s-au îmbătat vreme de două zile și au făcut scandal după scandal, fiind chemați polițiștii de mai multe ori. În cele din urmă oamenii legii s-au săturat să îi tot roage frumos să nu mai facă „tămbălău” și i-au pus la punct.

Astfel, în după-amiaza zilei de 1 ianuarie, polițiștii orașului Pâncota au reținut 5 tineri din Pâncota, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, din aceeași localitate care, în perioada 31 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021, pe fondul consumului de alcool, au tulburat ordinea și liniștea publică, fiind solicitată prezența polițiștilor în repetate rânduri.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.