Cinci șoferi au rămas pietoni, după ce s-au dat „piloți” pe A1

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat în perioada minivacanței, o acțiune de monitorizare a vitezei, pe Autostrada A1.

În acest context, la data de 15 august, au fost depistate 5 autoturisme, conduse de cinci bărbați dintre care unul din județul Timiș, iar ceilalți sunt cetățeni maghiari și germani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 198 și 208 km/h, într-un sector de drum în care limita de viteză era de 100 de km/h, depășind astfel cu până la 108 km/h viteza legală.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi de până la 2.900 de lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce până 120 de zile.

„Atragem atenția șoferilor că viteza este una din cauzele principale de producere a accidentelor cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii desfășoară în permanență acțiuni pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.