Cinci dintre fotbaliștii Bătrânei Doamne, la loturile reprezentativelor U21 și U19 ale României, respectiv cele ale Lituaniei și Muntenegrului

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Ultimele două sezoane ne-au obișnuit deja ca UTA să aibă fotbaliști convocați la loturile naționale, astfel că nu ne mai suprinde atunci când jucători de sub comanda lui Gyuszi Balint sunt chemați să își reprezinte țările.

Astfel, în acest moment, cinci dintre fotbaliștii Bătrânei Doamne au primit deja convocările. Vorbim despre tinerii Daniel Isac și David Miculescu (ambii 20 de ani), respectiv și mai tânărul Claudiu Negoescu (18 ani). Despre primii doi putem spune deja că sunt fotbaliști importanți pentru UTA, aceștia fiind convocați de către Florin Bratu la reprezentantiva U21. În ceea ce îl privește pe Negoescu, deși este un tânăr de mare perspectivă, conducerea UTA-ei a decis să-l împrumute pe fotbalist la Metaloglobus, sperând că tânărul fotbalist va avea mai multe șanse să joace și să se călească pentru viitoarele dueluri din prima ligă. Deocamdată însă, Negoescu n-a prins prea multe minute nici la formația din liga secundă, acesta fiind accidentat încă de la plecarea de la UTA și ajungând să prindă minute abia în ultima etapă. Totuși, tânărul fotbalist a fost convocat de către selecționerul Adrian Văsâi la reprezentativa U19.

În ceea ce privește reprezentativa U21, „tricolorii mici” vor disputa două partide amicale, în cantonamentul de la Marbellla:

De partea cealaltă, tricolorii U19 vor disputa două partide de pregătire contra Cipru U19 pe 7 octombrie și 10 octombrie, ultimele teste înainte de turneul de calificare din noiembrie:

Totodată, fundașii laterali Rolandas Baravykas și Marko Vukcevic au fost și ei convocați la naționalele Lituaniei și Muntenegrului.

Naționala Lituaniei va evolua împotriva selecționatelor Bulgariei și Elveției, în vreme ce muntenegrenii vor juca împotriva selecționatelor din Gibraltar și Norvegia.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.