CET efectuează probe și revizii în mai multe zone din Arad. Pe perioada lucrărilor, furnizarea apei calde va fi oprită

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

SC CET HIDROCARBURI SA informează cetăţenii municipiului Arad că, în perioada  07.06.2021 – 25.06.2021, se vor efectua probele de presiune şi reviziile magistralelor de termoficare primar. Pentru a micşora disconfortul creat, CET Hidrocarburi şi-a propus ca aceste lucrări să se realizeze după următorul program:

Pentru consumatorii din zonele mai sus menţionate, furnizarea apei calde de consum va fi oprită în perioadele programate. Este posibil ca în funcţie de rezultatul probelor de presiune şi de natura reparaţiilor ce urmează a fi executate, să apară următoarele situaţii:

  1. Punctele termice şi consumatorii arondaţi zonelor de oprire programate, pot să fie pornite mai repede decât perioada programată.
  2. Consumatorii pot fi afectaţi şi în alte zile decât cele programate.

Pe durata efectuării probelor de presiune respectiv in zilele de 07.06 şi 14.06.2021, între orele 8,30 – 13,30 vor fi oprite toate punctele termice.

Rugăm consumatorii să verifice poziţia închis a robinetelor de izolare a apei calde, pentru evitarea eventualelor avarii. Prezentam scuze clienţilor noştri, pentru neplăcerile cauzate, dar aceste lucrări sunt necesare pentru a asigura în bune condiţii furnizarea agentului termic în timpul sezonului de încălzire şi totodată îi informăm că pentru orice reclamaţie se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi – telefon 0257/231367 şi 0357/412233, acesta având program permanent.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.