Cercetați pentru contrabandă, doi bărbați din Ineu aveau ascunse prin case 360 de pachete de țigări

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 17 decembrie, polițiștii Orașului Ineu au pus în executare doua mandate de percheziție domiciliară, la două imobile aparținând unor bărbați din localitatea Ineu, bănuiți de contrabandă.

În urma efectuării perchezițiilor a fost ridicată și indisponibilizată cantitatea de 1.800 fire țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați de 58 și 61 de ani, din orașul Ineu ar fi comercializat țigările pe raza localității în cursul acestui an.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de pe lângă Judecătoria Ineu, în vederea luării tuturor măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.