UPDATE – Cel mai important magazin din cartierul arădean Gai arde ca o torță. Pompierii se confruntă cu dificultăți

Sursă imagine: Flavius Dumitraș

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Probabil cel mai important magazin din cartierul arădean Gai, Flana Market, a fost cuprins de flăcări în urmă cu foarte puțin timp.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de pompieri din cadrul Detașamentului Arad, fiind sprijiniți și de Garda nr. 1 Chișineu-Criș, respectiv Garda nr. 2 Ineu.

Pompierii se confruntă cu dificultăți în lupta cu flăcările, iar asta pentru că, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, în zona respectivă lipsesc hidranții.

UPDATE

Potrivit reprezentanților ISU Arad, incendiul nu a făcut și victime. În schimb, pagubele materiale provocate vor fi, cel mai probabil, uriașe.

Totodată, fiindcă incendiul se manifestă puternic, pompierii ajunși la fața locului au solicitat și sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica.

Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.