Ce infracțiuni au mai descoperit polițiștii rutieri arădeni prin trafic

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din Apateu, care fiind depistat în trafic, pe raza localității Berechiu, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști, continuându-și deplasarea.

Fiind urmărit și oprit, la scurt timp, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Arad.

Polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, pe raza D.J. 709, unde, un bărbat de 39 de ani, din Zimandu Nou, posibil, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Secției 2 Urbană Micălaca au depistat, în trafic, un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe D.J. 791, pe raza localității Zimandu Nou, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Arad au depistat un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii orașului Ineu au depistat, în trafic, un bărbat de 62 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./. alcool pur în aerul expirat.

La Pâncota, polițiștii orașului au depistat un bărbat de 30 de ani, din Măderat, în timp ce conducea un moped, pe raza localității, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Iar la Sebiș, polițiștii orașului au depistat un bărbat de 66 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, pe D.C. 42 D, pe raza localității Lazuri, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.