vineri, 19 iulie, 2024

Ce fac inconștienții în weekend? Beau și conduc

Distribuie articolul

Cu o alcoolemie de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, în ziua de 31 octombrie, un bărbat de 58 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

În aceeași zi, pe raza localității Pâncota, un bărbat de 40 de ani, din Dieci, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza municipiului, un arădean de 68 de ani a fost depistat în trafic, pe Calea Aurel Vlaicu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Șiria a mai fost depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Un tânăr de 22 de ani, din Moneasa, a fost depistat de polițiștii Secției 9 Rurală în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, pe raza aceleiași localități, emanând halenă alcoolică. Tânărul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți