Ce fac inconștienții în weekend? Beau și conduc

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Cu o alcoolemie de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, în ziua de 31 octombrie, un bărbat de 58 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

În aceeași zi, pe raza localității Pâncota, un bărbat de 40 de ani, din Dieci, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza municipiului, un arădean de 68 de ani a fost depistat în trafic, pe Calea Aurel Vlaicu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Șiria a mai fost depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Un tânăr de 22 de ani, din Moneasa, a fost depistat de polițiștii Secției 9 Rurală în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, pe raza aceleiași localități, emanând halenă alcoolică. Tânărul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.