Ce bătaie de joc… O ploaie mai „zdravănă” și Arena „Francisc Neuman” a fost din nou inundată

Sursă imagine: SportArad.ro & Facebook

Sport Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Mult lăudata arenă „Francisc Neuman” a fost din nou inundată, după ce a plouat puțin mai „zdravăn” în această după-amiază. Apa a pătruns din nou la demisolul clădirii, inundând mai toate încăperile. Și, să ne înțelegem, n-a venit potopul și nici n-a plouat ore în șir.

Imaginile cu inundația din holuri, vestiare, sala de conferință au pus din nou UTA într-o lumină proastă, fiind preluate inclusiv de presa națională și fiind distribuite masiv pe rețelele sociale.

O nouă bătaie de joc. Un stadion făcut din bani publici, care este plin de defecte de proiectare.

Să ne rugăm totuși să nu plouă sâmbătă, la ora partidei cu Chindia Târgoviște, sau la oricare altă partidă pe care UTA o dispută pe teren propriu, fiindcă imaginile nu vor mai face doar înconjurul țării, ci al întregii lumi.

Nu mai departe de acum câteva zile, fostul primar Gheorge Falcă, cel care a comandat construcția stadionului, spunea că este un „stadion fantastic”.

Priviți imaginile și vedeți cât de „fantastic” este acest stadion și cum toată lumea, de la simpli angajați la antrenorul Bătrânei Doamne au pus astăzi mâinile pe mături și alte ustensile pentru a degaja apele.

Foto: SportArad.ro

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.