CCA a delegat pentru meciul cu Dumbrăvița un arbitru din celălalt capăt al țării

Sport

Scris de Giuliano Junc

Decizie curioasă a Comisiei Central de Arbitri care pentru partida de mâine din Cupa României, dintre CSC Dumbrăvița și UTA, a delegat un arbitru care va trebui să călătorească nu mai puțin de 634 de kilometri pentru a oficia acest meci. Este vorba despre Valentin Porumbel din Oltenița. Acest efort ar fi fost explicabil dacă vorbeam despre un meci important, care ar fi necesitat delegarea unui arbitru de top însă nu este cazul. Greu de crezut că un arbitru de un asemenea nivel nu ar fi putut fi găsit și în zonă iar pentru arbitrul călărășean la fel ar fi putut fi indentificată cu ușurință o partidă mai apropiată geografic de domiciliul său.

Lăsând la o parte curiozitățile CCA, să punctăm faptul că Valentin Porumbel (30 ani), arbitrează meciuri de Liga 2 din 2021 iar în acest sezon a condus la centru partida Unirea Slobozia – Viitorul Târgu Jiu din etapa a 2-a. De asemenea a mai oficiat la centru și o altă partidă din fazele preliminare ale Cupei României, cea dintre Viitorul Ianca și Unirea Braniștea.

Brigada de mâine este completată de asistenții Daniel Lar (Baia Mare) și Gabriel Neagu (Călărași) plus rezerva Norbert Kemenes (Baia Mare). În această fază a competiției nu există arbitraj video. Observatorii meciului vor fi doamna Teodora Albon (Cluj) pentru arbitraj și Felix Grigore (București) pentru organizarea jocului.

Partida CSC Dumbrăvița – UTA va avea loc joi, 31 august, de la ora 20:00 pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.