Cătălin Crișan cântă la Parada Clătitelor, în acest weekend

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Tradiționala Paradă a Clătitelor se va desfășura, sâmbătă și duminică (29 – 30 iulie), în stațiunea Moneasa.

Cătălin Crișan, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară românească, va cânta, în cadrul evenimentului, sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 19.00, la Teatrul de Vară din stațiune.

Cătălin Crișan a debutat ca interpret în anul 1987, la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești”, de la Mamaia și a obținut premiul I la secția interpretare, cu melodia „Vorbește marea”, una dintre cele mai ascultate melodii romantice românești. „Dacă pleci”, „Sărut-mâna, doamna mea”, „Țiganca”, „Nu te juca”, „Mama”, „Am albit de dorul tău”, „N-avem timp” sunt alte căteva melodii care i-au decis notorietatea.

În deschiderea concertului de la Moneasa, pe scenă va urca formația Ribozom, iar maestru de ceremonii este nimeni altul decât îndrăgitul actor Zoltan Lovas.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.