Cantitate impresionantă de materiale pirotehnice, confiscată de polițiști la Arad și Beliu

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au desfășurat, ieri, mai multe acțiuni pe raza municipiului și județului Arad, pentru depistarea persoanelor care comercializează articole pirotehnice fără drept.

Astfel, pe raza localității Beliu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din Beliu au depistat un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate, în timp ce oferea spre comercializare, în piața din localitate, 120 de petarde. În aceeași locație a mai fost depistat un bărbat de 62 de ani, din Beliu, în timp ce oferea spre comercializare 1.985 de petarde și artificii.

Pe raza municipiului, în Piața Mihai Viteazul, polițiștii de ordine publică și economici au depistat o arădeancă de 43 de ani, și o altă femeie din Arad, de 28 de ani,în timp ce ofereau spre comercializare 500, respectiv 200 de petarde.

Toate materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele celor depistați fiind întocmite dosare penale pentru efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.