joi, 13 iunie, 2024

Când va juca UTA cu ”U” Cluj și FC Botoșani

Distribuie articolul

Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorii drepturilor de televizare ale Superligii au stabilit, astăzi, programul următoarelor două etape ale competiției. Astfel, dacă deja programul primei etape, atunci când UTA primește vizita celor de la FC Voluntari, era cunoscut deja, acum știm și programul „Bătrânei Doamne” pentru etapele a 2-a și a 3-a.

Reamintim că, luni, 18 martie, începând cu ora 17:30, se va disputa partida dintre UTA și FC Voluntari, pe Arena „Francisc Neuman”. Cele două formații se află pe poziții diametral opuse, cu UTA pe locul 8 (al doilea din Play-Out) și cu FC Voluntari pe locul 15 (penultimul din clasament). Însă, deși diferența de poziții este una considerabilă, diferența reală este de doar 6 puncte, formația arădeană având 20 de puncte, iar ilfovenii doar 14. Desigur, vorbim despre punctajul după încheierea sezonului regular, atunci când totalul de puncte se înjumătățește. UTA și FC Voluntari s-au întâlnit de trei ori pe parcursul acestui sezon, de două ori în Superliga (0-0 la Arad și 0-1 la Voluntari), iar o dată în Cupa României (0-0 la Oradea).

După prima etapă, Superliga va lua o pauză de zece zile, timp în care Echipa Națională a României va disputa două partide de verificare. Pe 22 martie, România va întâlni Irlanda de Nord, pe Arena Națională din București, iar pe 26 martie se va duela cu selecționata Columbiei, pe Estadio Metropolitano din Madrid.

În cea de-a doua etapă a Play-Out-ului, UTA se va deplasa la Cluj-Napoca. Sâmbătă, 30 martie, de la ora 15:45, arădenii vor da piept cu ”U” Cluj. În acest moment, clujenii conduc clasamentul din Play-out (locul 7), cu 21 de puncte. În sezonul regular, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare impunându-se în deplasare. În tur, ”U” a bătut cu 0-1, pe Arena „Francisc Neuman”, iar în retur a câștigat UTA cu 1-3, pe Cluj Arena.

Pe 5 aprilie, arădenii vor juca din nou pe teren propriu, iar adversara va fi chiar echipa de pe ultimul loc. Vorbim, desigur, despre FC Botoșani, care în acest moment are în vistierie doar 11 puncte. Desigur, până la ora acestei partide, moldovenii pot urca unul sau chiar două locuri în clasament, însă acest lucru depinde de ce vor face cei de la Voluntari și Dinamo în primele două etape. Ambele partide dintre UTA și FC Botoșani din sezonul regular s-au încheiat cu același scor: 2-2. Meciul UTA-FC Botoșani se va juca vineri, 5 aprilie, de la ora 17:30.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți