Călin Bibarț: „Proiectul  CET-ului este în linie dreaptă”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În şedința Consiliului Local Municipal de astăzi a fost aprobat proiectul „Sursă de producere energie termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență la CET Hidrocarburi SA”.

„Continuăm lupta contracronometru pentru ca arădenii să beneficieze de un CET modern, de un raport decent preț-calitate, astfel încât perioada de iarnă să nu fie o sursă de îngrijorare sau povară. Eficientizarea CET-ului este un proiect ambițios, însă nicio ambiție nu este prea mare atunci când vorbim despre confortul arădenilor”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Valoarea totală a proiectului este de peste 500.000.000 RON, dintre care valoarea eligibilă prin PNRR este de peste 278.000.000 RON.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.