Cadavrul unei persoane a fost descoperit în Mureș, în zona Parcului Europa

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un urma unui apel la numărul de urgenta 112, care anunța descoperirea unei persoane înecate in râul Mureș, mai multe forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, cu 5 subofițeri, un echipaj de căutare și salvare, respectiv un echipaj de  descarcerare ușoară, s-au deplasat in municipiul Arad, pe Malul Mureșului.

Potrivit reprezentantului ISU Arad, Ruxandra Klein, în momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, corpul neînsuflețit al unei persoanea fost descoperit în râul Mureș, în zona Parcului Europa.

Cadavrul a fost extras din râu, la mal.

„Până la această oră, nu s-a putut stabili identitatea persoanei decedate, găsite în Mureș.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei morții.

Totodată, se continuă verificările pentru stabilirea identității persoanei în cauză”, transmite la rândul său agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Se pare că ar fi vorba despre corpul unui bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Probabil vom afla mai multe detalii după investigațiile polițiștilor și medicilor de la SJML.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.