Cadavru în stare de putrefacție, descoperit pe Mureș

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Trupul neînsuflețit al unei persoane a fost zărit, în această seară, pe râul Mureș, în zona dintre comuna Șeitin și orașul Nădlac. Persoana care a zărit cadavrul a anunțat imediat Poliția, aceștia deplasându-se la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Cadavrul era atât de descompus, încât nu s-a putut stabili dacă persoana respectivă era bărbat sau femeie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, totul s-ar fi petrecut în jurul orei 18:43, iar cadavrul a fost reperat în zona unei insule dintre Șeitin și Nădlac.

„Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.