Ca să vă aduceți aminte cum era în Comunism, unii dintre arădeni veți avea căldură, alții, nu

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

(COMUNICAT DE PRESĂ)

În acest weekend operatorul serviciului public de alimentare cu energie termică face probele de presiune pentru unitățile de învățământ din municipiu astfel încât de luni, 18 octombrie 2021,  școlarii și preșcolarii să aibă condiții normale de desfășurare a activităților didactice. Totodată se va asigura termie și pentru locuințele arondate punctelor termice de unde se alimentează instituțiile de învățământ.

Săptămânile trecute am asigurat termia în sistemul sanitar, iar din acest weekend facem eforturi pentru a începe furnizarea căldurii în școli și grădinițe. Trepat funcție de finanțările guvernamentale și evoluția temperaturilor diurne și nocturne ne străduim să asigurăm termia  în  toate locuințele municipiului, dar reiterez ideea că nu este normal ca doar din banii arădenilor să asigurăm aceste servicii atât timp cât prețul la gaze s-a triplat”, a afirmat primarul Călin Bibarț.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.