Bugetul municipiului va intra în dezbatere publică online

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad va organiza vineri, 9 aprilie, ora 10.30, dezbaterea publică ONLINE pe marginea următoarelor proiecte de hotărâre:

Proiectele supuse dezbaterii publice se află în procedură de consultare publică începând cu data de 24 martie 2021.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul

Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, secțiunea Transparență decizională.

Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 9.04.2021, ora 9:00, intenția de participare la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro  unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași email.  Participanţii la dezbateri care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.