Bucureşteanul Dumitrache va conduce UTA în Bănie

Sport

Scris de Giuliano Junc

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca meciul de mâine seară dintre CS Universitatea Craiova şi UTA să fie condus de Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Acesta are 33 de ani şi conduce meciuri de prima ligă din 2020. Nu are un cv prea bogat în această competiţie însă, totalul său de meciuri arbitrate fiind de 13. În aceste partide a acordat 53 de cartonaşe galbene, 2 eliminări (ambele pentru cumul de cartonaşe) şi 4 penalty-uri. În acest sezon a condus duelul Petrolul – FC Voluntari 0-2 din etapa 3.

UTA a mai fost arbitrată de două ori de acest oficial, reuşind să câştige de fiecare dată: prima dată cu 3-0 la Clinceni în sezonul 2020-2021 iar a doua oară în iarnă, 3-1 pe teren propriu cu FC Botoşani. În schimb pe olteni, Dumitrache i-a condus o singură dată, la Botoşani în sezonul 2020-2021, meci încheiat 0-0.

Componenţa completă a brigăzii de arbitri şi a echipei de observatori este următoarea:

 

Meciul CS Universitatea Craiova – UTA, contând pentru etapa a 6-a a Superligii, va avea loc mâine,18 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.