Bine „fumat” și bine băut, un tânăr din Arad a fost încătușat de polițiști și jandarmi, fiindcă făcea „ravagii” pe Malul Mureșului

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această seară, în jurul orei 19,20, polițiștii de ordine publică au fost sesizați prin 112 că un bărbat face scandal pe Bd. Gen. Praporgescu (Malul Mureșului).

La fața locului a fost legitimat un arădean de 32 de ani, sub influența alcoolului, care manifesta un comportament haotic (agresiv și pasiv), din relatările acestuia fiind și sub influența altor substanțe. Sau, mai pe înțelesul tuturor, acesta ar fi recunoscut că a „băgat un cui”… unul care probabil a fost prea „tare” pentru el și l-a făcut să se creadă în altă lume.

A fost solicitat un echipaj al I.J.J. Arad, cu sprijinul căruia bărbatul a fost încătușat și transportat la Spitalul Clinic Județean – Secția Psihiatrie.

Bărbatul urmează a fi sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/91 R, cu amendă de 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și consum de alcool în locuri publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.