Bilete pentru suporterii UTA-ei care fac deplasarea la Cluj

Sursă imagine: facebook / suporterclubuta

Sport

Scris de Giuliano Junc

Fanii Bătrânei Doamne care își vor însoți echipa în deplasarea de mâine de pe Cluj Arena își vor putea procura bilete în sectorul oaspeților chiar de la intrarea în Arenă. Acestea vor fi ridicate de către reprezentanții Suporter Club UTA, care s-au ocupat de acest aspect, tocmai pentru a preîntâmpina situațiile din alte deplasări când au ajuns la fața locului iar gazdele nu fuseseră informate de către reprezentanții clubului că echipa va fi însoțită de galerie. Iată comunicatul dat publicității de asociația suporterilor în acest sens:

„Așa cum s-a întâmplat și în alte rânduri, Suporter Club UTA încearcă să facă tot posibilul pentru a facilita accesul suporterilor pe stadion când echipa noastră joacă în deplasare.
Pentru a evita eventuale probleme la accesul suporterilor arădeni pe Cluj Arena, reprezentanții Suporter Club UTA au luat deja legătura cu reprezentanții clubului clujean, astfel că biletele de intrare pe stadion vor fi împărțite la intrarea în sectorul destinat suporterilor formației oaspete de către reprezentanții asociației noastre.
Costul unui bilet este de 20 de lei!
Pentru noi doar UTA contează”

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.