Bilete online pentru meciurile cu Sepsi (acasă) și Universitatea Cluj (în deplasare)

Sport

Scris de Giuliano Junc

UTA se reîntoarce acasă la 4 luni de la ultimul meci pe Arena „Francisc Neuman“ și din aceast motiv, chiar dacă înfrângerea de luni seara de pe Arena Națională a fost un duș rece pentru mulți suporteri, cu siguranță interesul pentru partida de sâmbătă cu Sepsi este foarte mare. Cei care doresc să resmită după o pauză atât de lungă atmosfera din casa Bătrânei Doamne, au posibilitatea ca începând de astăzi să își achiziționeze bilete online la meci, de pe plaforma iabilet.ro la următorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-arad-uta-arad-sepsi-osk-94120/?utm_source=HpTopWeb

Prețurile biletelor sunt aceleași ca și până acum:

Peluza “Iosif Petschovsky” / Peluza Sud – 30 lei
Tribuna II “Gioni Brosovszky” – 45 lei
Tribuna I “Coco Dumitrescu” – 60 lei

Copiii până la 3 ani beneficiază de întrare gratuită (fără loc) iar cei între 3 și 14 ani de o reducere de 50% la achiziționarea biletului de meci.

De asemenea, utiștii își pot achiziționa deja, de pe aceeași platformă (la următorul link: https://www.bilete.ro/universitatea-cluj-uta-arad/ ) bilete pentru partida din deplasare cu Universitatea Cluj, care va avea loc duminică 4 februarie de la ora 13:00. Însă, ca de obicei, dacă doriți să vă manifestați ca suporteri ai UTA-ei recomandarea este aceea de a vă achiziționa bilete în sectorul oaspeților de la fața locului înaintea partidei, acestea nefiind comercializate online.

Revenind la meciul de sâmbătă cu Sepsi, cei interesați își pot procura bilete și în format fizic, de la stadion, după următorul program:

Joi, 25 ianuarie, 11:00-18:00
Vineri, 26 ianuarie, 11:00-18:00
Sâmbătă, 27 ianuarie, 11:00-14:00

Meciul UTA – Sepsi OSK are loc sâmbătă 27 ianuarie, de la ora 14:00

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.