Bilanţ acceptabil în deplasările Academiei UTA

Sport

Scris de Giuliano Junc

Toate cele 4 echipe angrenate în partidele din acest weekend au jucat în deplasare, de unde s-au întors cu o zestre constând într-o victorie, două remize şi o înfrângere. Juniorii mari au remizat la Cluj, împotriva Universităţii. Acelaşi scor, 1-1, a fost înregistrat şi în partida din Liga Elitelor U16 dintre Hermannstadt şi UTA. Victoria a fost adusă de cei mai mici dintre puştii Academiei, care au jucat în acest sfârşit de săptămână, aceştia întorcându-se triumfători de la Sibiu. Duşul rece a fost primit în schimb de băieţii de la U17, învinşi destul de sever pe malul Someşului. Iată cele mai importante amănunte de la aceste partide.

 

LIGA DE TINERET (U18), SERIA VEST, ETAPA 2

 

LIGA ELITELOR U17, SERIA VEST, ETAPA 2

 

LIGA ELITELOR U16, SERIA 3, ETAPA 2

 

LIGA ELITELOR U5, SERIA 3, ETAPA 2

 

În weekend-ul care urmează toate cele 4 echipe vor juca pe teren propriu, pe Arena Motorul, adversari fiind juniorii celor de la Csikszereda respectiv FCU 1948. Iată programul:

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.