Bicicletă furată din Arad, găsită la Sebiș

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au fost sesizați, la data de 27 iunie, că în după-amiaza zilei de 20 iunie, din curtea unui imobil din municipiu ar fi fost sustrasă o bicicletă, care, ulterior ar fi apărut într-un anunț de vânzare pe o rețea de socializare pe raza localității Sebiș.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii sebișeni, a fost identificat un bărbat din localitate, la domiciliul căruia a fost găsită bicicleta. Acesta, la rândul lui, ar fi achiziționat-o de la un altul, de 55 de ani, din localitate. Bicicleta în cauză a fost ridicată și predată proprietarului de drept.

La domiciliul bărbatului bănuit de sustragerea biciletei au mai fost găsite alte 5 biciclete, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, în vederea identificării proprietarilor și luarea măsurilor legale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.