Beți, fără permise sau cu vehicule neînmatriculate. Așa, ca după weekend…

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Sebiș au depistat în trafic, în seara zilei de 9 octombrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un moped fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

În aceeași zi, un bărbat de 41 de ani, din Șepreuș, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza localității Șepreuș. Bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o înbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, au fost recoltate probe bioloigce în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În seara zilei de 11 octombrie a.c., un tânăr de 27 de ani, din Macea, a fost depistat de polițiștii din localitate întimp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,26 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.