duminică, 21 iulie, 2024

Benga și Freitas, au prins „Echipa etapei a 27-a”

Distribuie articolul

Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au desemnat astăzi cel mai bun unsprezece al etapei începute vineri și terminate seara trecută. Este vorba despre etapa cu numărul 27 din sezonul regular al Superligii, etapă în care UTA a obținut trei puncte extrem de prețioase în disputa cu Petrolul Ploiești. Victoria de sâmbătă i-a propulsat pe fotbaliștii „Bătrânei Doamne” direct pe locul 6, loc pe care speră să se regăsească și la finalul celor 30 de etape, pentru a accede în Play-off și, totodată, pentru a scăpa de orice emoție a zonei „minate” a clasamentului.

Deși jocul prestat de utiști în fața „găzarilor” n-a fost unul foarte plăcut ochiului, a fost, cu siguranță, unul extrem de eficient. Chiar antrenorul UTA-ei admitea la finalul partidei că „importante au fost cele trei puncte”, fiindcă în alte rânduri elevii săi au jucat mai frumos, dar au pierdut.

Una peste alta, prestația solidă din punct de vedere defensiv i-a adus lui Alexandru Benga o poziție în echipa ideală a etapei. În același timp, marcator al singurului gol al disputei dintre UTA și Petrolul, brazilianul Marcelo Freitas a prins și el un loc în „Echipa etapei a 27-a”.

Trebuie menționat, totodată, că ultimele cinci etape au fost unele foarte bune pentru UTA din punct de vedere al rezultatelor, cu patru victorii și un egal. Evident, aceste rezultate bune ale echipei i-au adus pe jucători, rând pe rând, în echipele ideale ale fiecărei etape. Primul din această serie a fost portughezul Diogo Rodrigues, care a prins „Echipa etapei a 23-a”, din postura de fundaș stânga în partida UTA 2-1 Sepsi. În etapa a 24-a, UTA s-a impus cu 1-3 la Cluj, în fața celor de la ”U”, iar Benga și Omondi au prins echipa ideală. Egalul de pe teren propriu (2-2) cu FC Botoșani a fost o partidă nu foarte bună pentru UTA, însă Tiberiu Căpușă a marcat un gol extrem de frumos, iar asta i-a adus un loc în „Echipa etapei a 25-a”. În urmă cu două etape, Căpușă și Rodrigues erau din nou printre cei mai buni fotbaliști ai etapei, după ce UTA s-a impus cu 0-1 la Voluntari.

Mâine, UTA va da piept cu Rapid. Partida ce se va disputa pe Arena „Giulești” va începe la ora 21:00.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți