Bază sportivă nouă și loc de joacă modern, la Galșa | FOTO

Sport Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Autoritățile comunei arădene Șiria au inaugurat, vineri, noua bază sportivă din localitatea Galșa, sat aparținător comunei păstorite de primarul liberal Valentin Bot, unul dintre cei mai gospodari edili arădeni.

Adiminstrația șiriană nu este la prima „ispravă” de acest gen, fiindcă o astfel de bază a fost construită în trecut și la Șiria.

Totuși, de acum, tinerii și copiii din Galșa se pot bucura la rândul lor de o bază sportivă modernă, cu două terenuri sintetice (unul pentru mini-fotbal și unul pentru tenis sau tenis cu piciorul) și de un loc de joacă la fel de modern.

„Este o modalitate prin care ne dorim să încurajăm cetățenii comunei Șiria, copii, tineri sau chiar adulți, să fie activi și să participe la activități sportive, pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos”, a explicat primarul Valentin Bot.

Este important de precizat și faptul că, pe lângă aportul Consiliului Local Șiria, merite importante în construirea acestei baze sportive le are și Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Podgoria Miniș-Măderat”, respectiv Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (CRFIR 5  Vest Timișoara).

Inaugurarea acestor terenuri s-a făcut așa cum se cuvine, chiar cu un mic turneu de mini-fotbal, competiție la care au participat patru echipe. Este vorba despre „selecționate” din Galșa, respectiv din Șiria, dar și o echipă a celor de la CRFIR 5 Vest Timișoara, respectiv o selecționată a reprezentanților presei arădene.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.