Băuți și fără permise, dar totuși la volan, la finalul săptămânii trecute

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au depistat, în trafic, mai mulți conducători auto care nu au respectat legislația rutieră.

Astfel, în după-amiaza zilei de 7 octombrie, polițiștii Biroului Rutier au depistat, un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, având o îmbibație alcoolică de 1,24 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.N. 79, în localitatea Chișineu-Criș, polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o valoare de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un bărbat din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/D.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În noaptea de 6/7 noiembrie, un bărbat de 33 de ani, din județul Vaslui, nu a respectat semnalele de oprire a polițiștilor Secției 8 Rurală Săvârșin, fiind oprit ulterior în localitatea Petriș. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Verificările ulterioare au relevat că acesta are dreptul de a conduce anulat.

În dimineața zilei de 7 noiembrie, un bărbat de 40 de ani, din Fântânele, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce conducea cu o viteză de 115 km./h. pe D.J. 682, în localitatea Fântânele. În urma verificării documentelor s-a stabilit că bărbatul nu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fără permis de conducere a mai fost depistat, în aceeași zi, un tânăr de 18 ani, din Chier, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.