vineri, 19 iulie, 2024

Băuți sau fără permise, la volan, prin județ

Distribuie articolul

Polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat, la data de 13 martie 2021, un bărbat de 51 de ani, din Apateu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 14 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, având o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat, la data de 14 martie a.c., un arădean de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,50 mg./l.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat sâmbătă , 13 martie a.c., un bărbat de 54 de ani, din Zădăreni, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 682 , pe raza localității, având o alcolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii rutieri au mai depistat, în acest weekend, trei persoane conducând fără permis, astfel : polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un tânăr de 18 ani, din Sintea Mare, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt tânăr de 24 de ani, din Fântânele, a fost depistat în municipiu, de polițistii Biroului Rutier, conducând un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Târnova au depistat un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Drauț, fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți