Bărbat din Șiria, arestat după ce a bătut cu bestialitate un alt bărbat, cu o coadă de furcă. După două zile, victima a murit

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 13 decembrie, polițiștii Biroului de Poliție Comunală Șiria au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că un bărbat de 56 de ani din Șiria, prezintă mai multe leziuni și urmează a fi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din investigațiile efectuate în cauză, a reieșit faptul că la data de 12 decembrie, un bărbat de 65 de ani, din Șiria, pe fondul consumului de alcool ar fi avut un conflict spontan cu partea vătămată, în fosta hală CAP situată la periferia localității Șiria, și i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu o coadă de furcă.

La data de 14 decembrie, bărbatul de 56 de ani a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă, în cauză fiind dispusă efectuarea necropsiei în urma căreia s-a stabilit faptul că moartea victimei a fost violentă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, iar la 15 decembrie magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.