Bărbat din Sânleani, căutat de pompieri pe Mureș, după ce s-a aruncat de pe un pod din Arad, beat fiind

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat amețit de aburii alcoolului pe care îl consumase a decis să se răcorească aruncându-se în râul Mureș de pe un pod din municipiul Arad.

Din nefericire, individul nu a mai reușit să iasă la suprafață, astfel că un martor a sunat rapid la 112, anunțând „isprava”.

„În această seară în jurul orei 20:10, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un pod din municipiul Arad în râul Mureș .

Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sânleani, care pe fondul consumului de alcool s-ar fi aruncat de pe un pod din municipiul Arad în râul Mureș , să se răcorească și nu a mai ieșit la suprafață”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În acest moment bărbatul este cautat cu o barcă de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.