„Barbarul” Valy Petruț revine în ring tocmai la Arad, în Gala „Colosseum Tournament”

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Fanii sporturilor de contact din Arad se întorc în Sala Sporturilor „Victoria” pe finalul acestui an pentru o gală de kickboxing în care au și un favorit. Este vorba despre Vali Petruț, l-a pregătit pe Eduard „The Blitz” Gafencu pentru revanșa cu Cardoș, iar acum el e cel antrenat pentru revenirea în ring după 4 ani de pauză, potrivit sportarad.ro.

Pe 14 decembrie, la Colosseum Tournament, cel poreclit „Barbarul” va lupta cu maghiarul Pal Garaguly, care l-a înfruntat recent și pe un alt „greu” din vestuț țării, orădeanul Sandu Lungu.

De altfel, Lungu se va bate și el la Arad peste 6 zile, împotriva olandezului Vincent Liebregts. Mirel Drăgan, Iulian Marinescu, Mădălin Crăciunică, Sebastian Lutaniuc și Cristian Conea sunt ceilalți „fighteri” români prezenți în gala de la Arad, dar și moldoveanul Vitalie Matei.

Citește mai multe despre Gala „Colosseum Tournament” cu un singur click aici: SportArad.ro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.