Aur și argint pentru sportivii CSȘ „Gloria”, la Campionatele Naționale de Aruncări lungi de la Arad, după prima zi de competiții

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Aradul a găzduit, în această perioadă, Campionatele Naționale de Aruncări lungi. Competițiile se desfășoară pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică, pe Stadionul „Gloria”, din zona „Boul Roșu”. Este vorba despre Campionatele Naționale de Aruncări lungi la U18, U16, C1 și C2.

Evident, sportivii arădeni au participat, la rândul lor, la aceste competiții, iar orașul nostru le-a purtat noroc. Ba mai mult, fiindcă vorbim despre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Școlar „Gloria” Arad (CSȘ „Gloria” Arad), se pare că inclusiv stadionul cu același nume le-a purtat noroc tinerilor sportivi din Arad.

Astfel, pe parcursul zilei de sâmbătă, patru atleți de la CSȘ „Gloria” Arad au urcat pe podium. Vorbim despre trei medalii de aur și una de argint.

Mai exact, Vanessa Oriaku a devenit campioană națională la proba de aruncare a suliței – Juniori 2, cu 46,82 metri.

De asemenea, Mihai Motorca a luat la rândul său „aurul” la proba de aruncare a discului – Juniori 2, reușind o lungime de 51,88 metri.

Cea de-a treia medalie de aur a fost obținută de către Ovidiu Bălan, la proba de aruncare a ciocanului – Copii 1, cu 36,92 metri.

Paul Traboc este puștiul care a obținut medalia de argint, tot la proba de aruncare a ciocanului – Copii 1, izbutind o distanță de 28,62 metri.

Deși nu a obținut medalie, Raul Lauric a reușit să obțină un loc VI, tot la aruncarea ciocanului – Juniori 2, și această performanță fiind una de lăudat.

Toți acești sportivi merită aprecierile noastre, iar odată cu ei trebuie felicitați și profesorii Constantin Miclea și Zoltan Szabo, cei care se ocupă de pregătirea tinerilor atleți.

Astăzi, tot pe Stadionul „Gloria”, continuă aceste competiții și, sperăm, de asemenea, ca sportivii arădeni să obțină cât mai multe rezultate lăudabile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.