Aur pentru UAV la Campionatul Național Universitar de Judo

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Studenții UAV au urcat pe podium la cea de-a 51 ediție a Campionatului Național Universitar de Judo de la Sibiu, desfășurat în perioada 15 – 16 aprilie. „A fost o competiție acerbă dublată  de un arbitraj ostil, dar vestea bună este că din cei 6 sportivi intrați în competiție, cinci dintre ei au obținut medalii” a precizat coordonatorul echipei lect. dr. Viorel Petru Ardelean.

Medaliile echipei:

1 medalie de aur și 4 de bronz au intrat în palmaresul cluburilor și al universității arădene de stat.

A câștigat aurul, la categoria +78 kg: Prodan Bianca, de la FEFS, anul I, licență.
Bronzul  a revenit lui David Nagy, de la FEFS, anul I, licență, categ. +100 kg; Mraz Gheorghe, de la AMCE, anul I, master, categ. 100 kg; Lazăr Daniel, de la FEFS, anul I, licență, categ. 66 kg și Brînda Cristian, de la INFO, anul II, licență. categoria 60 kg.

„Felicit echipa prezentă la Campionatul Național Universitar de la Sibiu pentru performanțele lor. Sportivii noștri merită toată aprecierea și sprijinul nostru”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.