Au sărbătorit, au băut bine și au condus

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Sebiș au depistat în noaptea de 15 august, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Bârsa, care conducea un autoturism în localitatea Sebiș.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,11 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de 15 august, a mai fost depistat de către polițiștii Secției 1 Rurală Arad un arădean de 36 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.69.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,69 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii ambii bărbați au fost transportați la unități spitalicești în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat la data de 14 august, un bărbat de 28 de ani, din comuna Vladimirescu, care conducea un autoturism în localitatea Cicir.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.