Au furat un microbuz, mai multe jante și scule de la o firmă din Arad. Prejudiciul: peste 6000 de euro

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 16/17 iulie a.c, autori necunoscuți au pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada Zimandului din municipiu, prin tăierea gardului împrejmuitor.

Aceștia au sustras un microbuz în care se găseau mai multe seturi de jante auto, scule electrice și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unei autoutilitare, prejudiciul creat se ridică la aproximativ 6000 de euro.

După ce polițiștii au efectuat mai multe investigații, aceștia au identificat un arădean de 29 ani, bănuit de săvârșirea acestor fapte.

La data de 14 august polițiștii au efectuat o percheziție la un imobil deținut de acesta pe raza localității Andrei Șaguna.

La domiciliul arădeanului au fost depistate o parte din bunuri și microbuzul sustras.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.