Au furat o mașină la Pâncota, apoi au vândut-o pentru a fi dezmembrată

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Pâncota au identificat la data de 12 aprilie, doi bărbați de 33 și 43 de ani, din localitățile Pâncota și Dieci, care în noaptea de 10/11 aprilie ar fi sustras un autoturism parcat pe strada Luncii în fața stadionului din localitate, pe care ulterior l-ar fi vândut unui arădean în vederea dezmembrării contra sumei de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate, autoturismul fiind găsit și ridicat de polițiști din incinta unui depozit situat pe strada Eftimie Murgu din municipiul Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii stări de fapt și luarea tuturor măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.