marți, 16 iulie, 2024

Au furat dintr-o bijuterie din Arad

Distribuie articolul

În noaptea de 14 spre 15 mai, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu.

Ulterior a fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic și alți specialiști.

În urma administrării probatoriului, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, 2 în localitatea Onești (jud. Bacău) și 2 în municipiul Oradea (jud. Bihor).

În colaborare cu polițiștii S.I.C., din județele Bacău și Bihor, au fost ridicate, din cele 4 locații, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecționate din metal prețios, precum și obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad și Oradea.

La data de 27 iunie, au fost aduși pentru audieri, din Oradea (jud. Bihor), respectiv Onești (jud. Bacău), și ulterior reținuți, 2 bărbați, de 50 și 51 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

La data de 28 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă prezumția de nevinovăție.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți