Au fost semnate contractele pentru reabilitarea a 13 blocuri și două școli. Totodată, Aradul va avea șase tramvaie dublu articulate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a semnat joi, 15 decembrie 2022,  contractele de finanțare pentru cinci dintre obiectivele de investiții propuse în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.  Vorbim despre contracte în valoare totală de peste 24 de milioane de euro.

Patru dintre contracte prevăd reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a 13 blocuri de locuințe și a două unități de învățământ din municipiu: Școala Gimnazială „Caius Iacob”, respectiv Colegiul Național  „Vasile Goldiș”.  Cel de-al cincilea contract semnat de edilul Bibarț la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este cel de finanțare a achiziției de 6 garnituri dublu articulate.

În acest moment putem vorbi cu certitudine despre reabilitarea termică a nu mai puțin de 13 blocuri de locuințe și a două unități de învățământ din municipiu.  Nu în ultimul rând putem anunța obținerea celor 13 milioane de euro, ce vor fi investiți în modernizarea și sporirea flotei de tramvaie, prin achiziționarea a  încă 6 tramvaie dublu articulate. Sunt contracte ce vor contribui, alături de cele semnate deja, la dezvoltarea orașului, pentru creșterea calității vieții arădenilor, #pentruARAD.”, a declarat primarul Călin Bibarț.  

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.